Glas Javnosti

Tri lokacije najpopularnije: Koliko košta iznajmljivanje stana u Beogradu

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Neki od najtraženiji delova grada za stanovanje u Beogradu su Banovo brdo, Beograd na vodi i Zemun

Kirije još uvek rastu u celoj Srbiji, iako se najavljuje pad kupovine stanova. Prema poslednjem izveštaju cene su porasle za 10 odsto u Beogradu, a u nekim gradovima rast je zabeležen čak za 14 odsto. Najveće kirije prema oktobarskom izveštaju bile su u opštini Novi Beograd.

Neki od najtraženiji delova grada za stanovanje u Beogradu su Banovo brdo, Beograd na vodi i Zemun. U ovim delovima grada kirije nisu uopšte jeftine, za stan od 50 kvadrata cene idu i do 1.500 evra mesečno.

Kirije na Beogradu na vodi

Beograd na vodi važi za jednu od najluksuznijih lokacija, samim tim i jednu među najskupljim. Jedan stan je oglašen na izdavanje po ceni od 900 evra mesečno, ima 47 metara kvadratnih, sastoji se od dve sobe, kupatila, trpezariju i hodnik. U oglasu je navedeno da je stan prostran i svetao.


Na istoj lokaciji oglašen je nešto veći stan za izdavanje od 50 kvadrata, po ceni od neverovatnih 1.400 evra. Cena po metru kvadratnom iznosi 28 evra. U oglasu je navedeno da je stan dvosoban i da poseduje jednu spavaću sobu i kupatilo. Stan ima svoje parking mesto u garaži ove zgrade.

Kirije u Zemunu

Stan od 40 kvadrata oglašen je na izdavanje u opštini Zemun. Nalazi se u ulici Cara Dušana, a kirija za ovaj stan iznosi 350 evra. Stan je dvosoban, ima terasu, lift, odmah je useljiv. Nalazi se na trećem spratu zgrade.

U ulici Karađorđeva u Zemunu izdaje se stan od 78 metara kvadratnih po ceni od 550 evra mesečno. Stan je trosoban, ima lift i centralno grejanje. U oglasu je navedeno. U stanu se nalaze kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo.

Kirije na Banovom brdu

Stan od 55 metara kvadratnih izadaje se na Banovom brdu po ceni od 450 evra. Nalazi se u Lješkoj ulici. Stan je renoviran i dvosoban. U oglasu je navedeno da mesečne režije iznose 90 evra. Stan je odmah useljiv.

Kirija za stan od 30 kvadrata u Požeškoj ulici na Banovom Brdu izdaje se po ceni od 400 evra, a mesečne režije iznose 100 evra. Nalazi se na trećem spratu šestospratne zgrade i stan je odmah useljiv, mogućnost iznajmljivanje garažnog mesta.


Glas javnosti U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR