Glas Javnosti

Svoj deci i zaposlenima u obrazovnom sistemu u Beogradu novogodišnji vaučeri u vrednosti 6000 dinara. Evo gde će moći da se iskoriste

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

I ove godine, Grad Beograd uručiće novogodišnje poklon vaučere deci do 19 godina i zaposlenima u obrazovnom sektoru u Beogradu.

Pojedinačna vrednost vaučera je 6.000 dinara, a moći će da se iskoriste od decembra ove, pa do 1. marta 2024. godine.


Grad Beograd obezbedio je 380.000 vaučera u vrednosti od po 6.000 dinara za svu decu „od 0 do 19 godina“, kao i za zaposlene u obrazovnom sektoru na teritoriji grada Beograda.

Ovim vaučerima moći će da se kupuje odeća, obuća, školski pribor, oprema za sport, kao i kompletan program za bebe – od osnovne opreme, preko hrane do kozmetike i igračaka, navedeno je u Odluci o dodeli ugovora ponuđaču kome je na javnoj nabavci poveren ovaj posao.


Foto:unsplash

Na javnom pozivu koji je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda raspisao 12. oktobra, posao je dodeljen konzorcijumu koji čine kompanije Planeta sport, Dexy co kids, Sport Vision, N Sport i Trendmaker. To znači da će u prodajnim objektima i onlajn prodavnicama ovih kompanija moći da se iskoriste vaučeri.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR