Glas Javnosti

Inđija dobija svoj akva park sa 11 bazena i hotelom :Evo i kako će se zvati

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Panonske terme Inđija, naziv je budućeg akva parka koji se najavljuje godinama unazad u ovom gradu.

Direktor JKP Vodovod i kanalizacija, Dragoljub Trifunović nedavno je izjavio da je firma Ždrelo tražila priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

 

- Mi smo se potrudili u prethodnom periodu, mada nam vremenski uslovi uopšte nisu odgovarali za tu vrstu radova, ali smo završili njima priključak kako hidrantski tako i priključak koji ima treba za budući Akva park ali im je neophodno odmah sada. S obzirom da su oni pristupili bušenju te njihove bušotine koja je procenjena da će biti preko 1.000 metara. Takođe, završili smo im i priključak za kanalizaciju - kazao je Trifunović.

Inače, firma koja će graditi Akva park u Inđiji je Voda Sinđelić Ruc Ždrelo i osnovana je 18. maja 2006. godine.


U Srbiji ima četiri ogranka i to MDM Terme u Vrnjačkoj Banji, Mlavske terme u Petrovcu na Mlavi i Soko terme u Sokobanji. Četvrti ogranak je u Inđiji i naziv mu je Panonske terme. Delatnost firme Panonske terme koja je upisana u APR su hoteli i sličan smeštaj.

Prvi čovek opštine Inđija, Vladimir Gak je ranije govorio da projekat podrazumeva četiri otvorena i sedam zatvorenih bazena i hotel.


Podsetimo da je sredinom 2015. najavljivana izgradnja akva parka u Inđiji čiji je investitor trebalo da bude kompanija BlackOak Developments. Tada je rečeno i da će u Inđiji biti izgrađen akva park po uzoru na one u Dubaiju, a projekat je procenjen na 40 mil evra.
Osam godina kasnije, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ponovio je priču o izgradnji akva parka a kao investitora je najavio "čoveka koji ima više hotela i akva parkova u regionu".

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR