Glas Javnosti

Vremenska prognoza za 11. i 12. novembar

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vremenska prognoza za subotu i nedelju, 11. i 12. novembar 2023: biće promenljivo, sa kišom, ali i povremeno veoma jakim vetrom.

U Beogradu će biti oblačno sa povremenom kišom tokom celog dana. Temperatura od devet do maksimalnih 12 stepeni. U prvoj polovini dana duvaće umeren jugozapadni vetar, a tokom popodneva veoma jak zapadni vetar.


Biometeoroška prognoza: relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima. Bolovi u mišićima i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.


Ako putujete van Beograda… oblačno i hladnije, povremeno sa kišom koja će na visokim planinama posle podne preći u sneg. Uveče prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, osim na jugu zemlje. Vetar slab ili umeren zapadni i severozapadni, na jugu i jugoistoku još ujutru umeren i jak južnih smerova, na planinama sa olujnim udarima. Najniža temperatura od sedam do 11 °C, a najviša od 10 do 16 °C. U nedelju pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će se zadržati oblačno vreme, ponegde sa kišom. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Najviša temperatura od 10 do 14 °C.

 

Pre podne će biti više sunca, a popodne se očekuje razvoj oblačnosti uz moguću kišu u pojedinim delovima Beograda. Temperatura će biti od pet do 13 °C. Tokom celog dana duvaće slab jugozapadni vetar.

Slično će biti i u ponedeljak.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR