Glas Javnosti

TERORIŠE DEVOJKE PO ZEMUNU! Jednoj usred noći otvorio vrata i upao u stan

Društvo
Autor: Glas javnosti

Devojka je objasnila da se muškarac prošle godine doselio iz Smedereva u njeno naselje i da je počeo da presreće devojke po ulici, među kojima je bila i ona.

Jedna devojka iz naselja Altina u Zemunu podelila je svoje uznemirujuće iskustvo od 30. novembra, tvrdeći da je doživela neprijatnost kada joj je komšija upao u stan u tri sata iza ponoći.


Kako je navela u objavi, muškarac je tvrdio da želi samo da uzme njen broj telefona. Ona je istakla da je isti muškarac već pravio probleme i raspitivao se kod drugih stanara o njenom životu.



Devojka je dalje objasnila da se muškarac prošle godine doselio iz Smedereva u njeno naselje i da je počeo da presreće devojke po ulici, među kojima je bila i ona. Tvrdi da ju je više puta zaustavljao i da joj je tražio broj telefona, ona ga je kulturno odbila, ali je dara prevršila meru kad joj je u tri sata ujutru upao u stan. 

Devojka piše i šta je prethodilo incidentu.

- Priče po komšiluku su glasile da to radi i drugim devojkama, ženama, i da targetira ženske osobe koje žive same i da obija stanove, nađena mu je i oprema za obijanje od strane par komšija koje su ga pratile jer je nekolicina stanova bilo obijeno ali ništa nije moglo da se dokaže. Ja sam tada otišla do hotela **** ********* u kome živi sa majkom koja je tamo bila zaposlena da zamolim vlasnike da mu skrenu pažnju da me ostavi na miru i oni su pozvali njegovu majku koja mi je rekla da se on samo udvara! Nisam ništa tada prijavila.

- Pre par dana, tačnije 30.11. u tri ujutro psi su me probudili, imam ih tri jer su culi da se nesto dešava kod vrata i kad sam ušla u hodnik vrata su bila otvorena, bio je mrak, on je stajao jednom nogom u mom hodniku i tada je pokucao i rekao da mu je stan izgoreo i da mu zovem taksi, bio je mrak u zgradi i u prvi mah sam pomislila da je zaista neko od komšija i krenula po telefon, kad sam upalila svetlo i videla da je on, shvatila sam onako bunovna i da su vrata bila otvorena i da je on u pitanju. Tada mi je trazio broj telefona ponovo i počela sam da vičem pa je pobegao - napisala je devojka na Instagram stranici serbialive_beograd uz priložen snimak.

Kaže da je posle ovog incidenta pozvala policiju.

- Došli su, sastavili zapisnik i otišli. Pričali su sa vlasnicima hotela ali nisu išli kod njega iako sam im rekla gde živi. Nisu se zadržali ni 5 minuta kod njih, pa sam ja oko 4 otišla sama, rečeno mi je da oni nemaju uvid u to ko kod njih živi i da ih to ne zanima. Policija je rekla da mora da sam ostavila vrata otključana i da je verovatno došao jer mu se svidjam! - ističe zabrinuta devojka.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)



Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR