Glas Javnosti

Putevi Srbije: Produžen rok za završetak radova na istočnom izlazu iz Subotice

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zbog radova u zoni podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija, produžena je do 15. decembra tekuće godine, obustava saobraćaja na delu državnog puta II B reda broj 300 (Senćanski put), kod Tehnokopa - saopštili su Putevi Srbije.

Alternativni putni pravac za vozače koji prolaze kroz Suboticu je od raskrsnice državnog puta II A reda broj 100 i ulice Maksima Gorkog, preko državnog puta II A reda broj 100 i novog dela Bajnatske ulice, kružnog toka, Lošinjske ulice i ulice Đorđa Natoševića, do državnog puta II A broj 100, odnosno do druge zone grada Subotica.


Vozači koji sa državnog puta I A reda broj 1, na petlji Subotica Istok, skreću na Senćanski put, preusmeravaju se, na raskrsnici Senćanskog puta i Novosadskog puta (Obilaznica oko Palića), da preko Palića dođu do Subotice.


Podsetimo, radovi su počeli 27. septembra i najavljeni da će biti okončani do 20. novembra, međutim danas je stigla nova informacija, sa gore navedenim detaljima.


Dok traju radovi na Senćanskom putu kod prečistača, stanovnicima "Malog Palića" na raspolaganju je urađen atarski put koji povezuje Senćanski i Bikovački put.

Glas javnosti/B01S 




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR