Glas Javnosti

Prekid vode u Zemunu zbog radova: Postaviće se cisterna za snabdevanje pijaće vode

Društvo
Autor: Glas javnosti

Građani mogu da se snabdevaju pijaćom vodom iz cisterne koja će biti postavljena na pristupačnoj lokaciji unutar navedenog područja

Zbog neophodnih radova na vodovodnoj mreži, potrošači u delu opštine Zemun, konkretno u Dobrovoljačkoj ulici, od Ulice Cara Dušana do Dobanovačke ulice, suočiće se sa privremenim prekidom u snabdevanju vodom.

Prekid u vodosnabdevanju planiran je za sutra, sa početkom u 8:30 časova ujutru, a očekuje se da će normalizacija snabdevanja vodom biti uspostavljena do 18:00 časova istog dana.

Kako bi se izašlo u susret najnužnijim potrebama građana za pijaćom vodom, organizovana je distribucija vode putem auto-cisterne. Građani mogu da se snabdevaju pijaćom vodom iz cisterne koja će biti postavljena na pristupačnoj lokaciji unutar navedenog područja.


Za sve dodatne informacije, kao i upute u vezi sa ovim privremenim prekidom, stanovnici mogu kontaktirati dežurne službe na brojeve telefona 11-0-11 i besplatni broj 0800/11-00-11.

Apeluje se na sve građane pogođene ovim prekidom da racionalno koriste zalihe vode kako bi se izbegli nepotrebni problemi i neugodnosti.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR