Glas Javnosti

POZNATO TAČNO VREME OD KADA ĆE BITI TOPLI RADIJATORI U BEOGRADU: Zvanično počinje GREJNA SEZONA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Izdali smo u septembru saopštenje da građani prijave kvarove ukoliko smatraju da su im radijatori ostali bez vode, dodaje Vukić

Od danas u Srbiji i zvanično počinje grejna sezona. To znači da su toplane u radnom režimu sve do 15. aprila, a ako vremenski uslovi zahtevaju grejanje mže biti produženo i do 3 maja.

Vanja Vukić, direktor JKP "Beogradske elektrane" rekao je za RTS da bez obzira što će danas najviša dnevna temperatura biti 18 stepeni u poslepodnevnim časovima krenuće isporuka toplotne energije građanima.

"U narednom periodu, u narednih nekoliko dana očekujemo pad temperature i Beogradske elektrane će po odluci o snabdevanju građana toplotnom energijom krenuti sa isporukom. Oko 12 sati upalićemo kotolove, zagrejati mrežu i preedveče, kada temperatura bude pala, mi ćemo građanima isporučiti toplotnu energiju", kaže Vukić.

Prema njegovim rečima, građani treba da očekuju tople radijatore oko 18.30 ili 19 časova.

shutterstock.com
foto: Glas javnosti

Govoreći o žalbama građana, Vukić kaže da su se najčešće žalili na kućne grejne instalacije – na radijatore, na cevi u stanovima.

Izdali smo u septembru saopštenje da građani prijave kvarove ukoliko smatraju da su im radijatori ostali bez vode, dodaje Vukić.

Mi smo intervenisali i to su bile najčešće žalbe građana, rekao je direktor "Beogradskih elektrana".

"Naš sistem je mirovao od 1. maja do danas tako da pozivam građne da ako postoji curenje da prijave Beograsdkim elektranima, na broj 11011 - objedinjeni kol centar", napomenuo je Vukić.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR