Glas Javnosti

POGLEDAJTE SPISAK: Bez vode će biti potrošači sa ovih adresa u Beogradu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, u ponedeljak 19. februara u vremenu od 8.30 do 15 časova, bez vode će ostati potrošači u Ulici put za Markoviće, u naselju Ripanj, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Glas javnosti / arhiva

foto: printscreen

Takođe, istog dana od 8 do 22 časa zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, bez vode će ostati potrošači u Ulici Borivoja Stevanovića od broja 29 do broja 55.

Iz ovog komulnalnog preduzeća su saopљtili da će, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u utorak 20. februara od 8 do 18.30 časova, bez vode ostati potršači u Lamartinovoj  ulici, od Braničevske do Ulice Petra Kočića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su  auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR