Glas Javnosti

PODRŠKA BORBI PROTIV PROMOCIJE SATANIZMA: Projekat “Lucifer” nepoželjan u Srbiji - crkvo, reaguj!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Rukovodstvo „Porodičnog sabora“ jednodušno je podržalo inicijativu-apel „Centra za zaštitu hrišćanskog identiteta“ upućenu sveštenonačaliju Srpske pravoslavne crkve o neophodnosti aktivnije borbe sa otkrivenom promocijom satanizma u Srbiji.

U pomenutoj inicijativi-apelu koju je potpisao gospodin Diogenis Valavanidis jasno je ukazano da su i mediji sa nacionalnom frekvencijom, poput RTS i TV Pink, praktično počeli sa afirmacijom pojave satanizma u našoj zemlji, navodi se u saopštenju Sabora.

– Kao organizacija koja evo već deceniju po blagoslovu srbskih patrijaraha organizuje „Nedelju porodičnog jedinstva“ koja se tradicionalno završava veličanstvenim litijama ulicama Beograda, pružamo svesrdnu podršku ovoj inicijativi gospodina Diogenisa Valavanidisa i njegovog udruženja. Najavljena premijera satanskog projekta „Lucifer“ u bioskopu „Odeon“ svakako će naići na naš odlučan protest promociji satanizma u našoj prestonici. Verujemo da u tome nismo usamljeni i da će protivljenje promociji satanizma u Srbiji podržati mnoge patriotske organizacije – ističu u Porodičnom saboru.

Takođe verujemo i nadamo se da će ova inicijativa koju su podržali rukovodioci „Porodičnog sabora“ naići na pozitivnu reakciju i aktivno suprotstavljanje promociji satanizma i od strane našeg sveštenonačalija. Odlučno u istrajavanju na Svetosavskom putu, poručuju iz rukovodstva „Porodičnog sabora“.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR