Glas Javnosti

OPREZNO: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

Društvo
Autor: Glas javnosti

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja.

JP Putevi Srbije saopštilo je da se sutra, usled završetka mini odmora i povratka građana sa turističkih destinacija, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

Iz Puteva Srbije navode da su preduzeli sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji 24 časa bez minuta pauze.


"Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine", navodi se u saopštenju.

Iz Puteva Srbije apeluju na vozače da zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, kao i da na vreme dopune svoje Tag uređaje, kao i da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, i ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.


Glas javnosti/ T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR