Glas Javnosti

Očevici o autobusu koji je USRED VOŽNJE PUKAO NA POLA: "Vozač GSP je došao je do mene, bio je vidno uznemiren". Beograđani kažu da od ovakve scene strepe

Društvo
Autor: Glas javnosti

"Vozač je došao je ovde da kupi cigarete, bio je vidno pod uznemiren i pod stresom", ispričala je za "Beograd na Blic" prodavačica u trafici u blizini Mašinskog fakulteta gde je tokom pre podneva usred vožnje zglobni autobus pukao na pola.

Kako smo već pisali, do pucanja je došlo tako što se harmonika praktično pocepala, te se autobus podelio na dva dela.


Kako nam je ispričala, "vozač joj je rekao da u autobusu nije bilo putnika, da ga je vozio ka okretnici 65ice, i da je autobus u vožnji, malo poviše Mašinskog fakulteta, pukao na pola.

Prodavačica u obližnjoj trafici još kaže da su nešto kasnije delove autobusa odvozili odvojeno. Nikakvih tragova da se ovo jutros desilo sada ovde nema, a i saobraćaj se odvija uobičajeno.

"Baš često zamišljam šta bi bilo..."

Inače, ova scena noćna je mora mnogih koji se voze baš u delu "harmonike", to nam je potvrdilo i nekoliko prolaznika koje smo zatekli na licu mesta.

"Baš često zamišljam da mi se desi ovako nešto dok se vozim zglobnim autobusom! Ali sve se tešim da ja previše fantaziram i strepim zbog gluposti. Sada kada se ovo desilo.... Ne znam, moji strahovi su veći. Definitivno neću više stajati u tom delu autobusa. Doduše ni u zadnjem, sigurnije je napred", kaže nam jedna Beograđanka koji smo zatekli u blizini Mašinskog fakulteta gde se ovaj incident i desio.

FOTO: BLIC TV / SCREENSHOT

Na svu sreću, podsetimo, povređenih nije bilo.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR