Glas Javnosti

NAJNOVIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU zbog najavljenih radova na putevima

Društvo
Autor: Glas javnosti

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima ili ručnom regulacijom

Prema informacijama Puteva Srbije, od 28. septembra od 7 časova do 17. novembra do 16 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji na delu državnog puta II A reda broj 102, od kružne raskrsnice na ukrštaju državnog puta II A reda broj 102 i ulice Bakoša Kalmana, u mestu Ada.

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima ili ručnom regulacijom.

pixabay
foto: Glas javnosti

Alternativni putni pravac, tokom izvođenja radova su ulice Đure Đakovića, Proleterska i Lenjinova. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Takođe, od sutra od 8 časova do 7. novembra do 17 časova, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta II A reda broj 112, na deonici od Ratkova do Pivnice.

Glas javnosti
foto: Glas javnosti

Alternativni putni pravac tokom obustave je Ratkovo – Silbaš (II B reda broj 111), Silbaš – Despotovo (II A reda broj 108), Despotovo – Pivnice (II A reda broj 112), navedeno je u saopštenju.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR