Glas Javnosti

NAJEZDA PACOVA U NOVOM SADU! Izlaze iz wc šolja, građani uznemireni

Društvo
Autor: Glas javnosti

Borba sa glodarima

Jadranka, stanovnica Novog Sada, nedavno je doživela pravi šok kada je otkrila da joj pacov ulazi u wc šolju. Međutim, to nije bio jedini put da se suočila sa ovim problemom. Naime, već treći put u mesec dana, Jadranka je bila primorana da menja odvodnu cev wc šolje zbog oštećenja prouzrokovanih glodarima.


Jadranka živi na Limanu IV i ističe da tokom svog života nikada nije imala susreta sa pacovima u svojoj zgradi. Međutim, ovoga puta situacija je bila potpuno drugačija. Pacovi su se pojavili ne samo u njenom stanu, već su, prema njenim rečima, primećeni i na trećem spratu zgrade. Velike rupe u odvodnoj cevi bile su dovoljne da omoguće glodarima pristup njenom domu.

- Živim u prizemlju i već treći put za mesec i po dana menjam odvodnu cev od wc šolje. Pacovi dolaze već treći put zaredom. Ciklonizacija je bila dvaput i ništa. Ne znam ni na koji način bih mogla da ih se rešim - priča Jadranka.


- Nikako ne mogu da ih oteram, rupe su veličine dlana. Ja sam u prizemlju, a kažu da idu i do trećeg sprata - dodaje Novosađanka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR