Glas Javnosti

MUP Srbije učinio javno dostupnim podatke o prijavama prebivališta u Beogradu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je omogućilo javnosti da prati sve relevantne podatke o kretanju aktivnih prijava prebivališta na teritorij Beograda, na sajtu MUP

Navedeno je da je to učinjeno „u cilju ostvarivanja interesa javnosti na blagovremeno, tačno i potpuno informisanje posebno kako bi se onemogućile netačne i zlonamerne informacije plasirane u javnosti u vezi sa prijavom i odjavom mesta prebivališta građana“.

„Dati podaci sa stanjem na dan 31. oktobra 2023. – ukupno za teritoriju Grad Beograd i po gradskim opštinama – biće ažurirani u narednih 15 dana“, piše na sajtu MUP-a.

Objavljen je broj građana, uključujući punoletna i maloletna lica, koji su imali aktivnu prijavu prebivališta na teritoriji Grada Beograda u 2023. – sa stanjem (presekom) na dan 31. januar i 31. oktobar, ukupno i po gradskim opštinama.

Isti ti podaci su na sajtu MUP-a objavljeni i za 2022.

Objavljen je ukupan broj građana, uključujući punoletna i maloletna lica, koji su imali aktivnu prijavu prebivališta na teritoriji Grada u periodu od 1. oktobra 2000. – 1. oktobra 2023, po godinama.
Kretanje porasta aktivnih prijava prebivališta na teritoriji Beograda, u periodu od 1. oktobra 2000. – 1. oktobra 2023. godine, po godinama, takođe su na sajtu MUP-a.

Glas javnosti/B04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR