Glas Javnosti

LEPA VEST! Pronađena Lana (15) iz Beograda

Društvo
Autor: Glas javnosti

Devojčica Lana M. (15) koja je nestala pre dva dana u Beogradu, pronađena je, potvrdio je njen otac Goran M. na svom Fejsbuk profilu.

Otac devojčice Goran M. podelio je na Fejsbuku lepu vest.

„Ovim putem da se zahvalim svim dobrim ljudima na podršci. Lanu su pronašli pripadnici policije. Svima još jednom hvala“, napisao je otac.

Podsećamo, Lana M. je nestala u sredu, dok se apel za njen pronalazak delio društvenim mrežama. Kako je navedeno, Lana je viđena na Crvenom krstu, na Vračaru.

„Rekla su mi da dođem po nju“

Kako je njena majka ranije navela, devojčici se nikada nije dešavalo da ode bez da se javi. Lana je tog dana poslepodne bila u školi, dok su joj časovi trajali do 19 časova.



(Foto: Printskirn Fejsbuk)

„Lana je nedavno izgubila svoj mobilni, zbog čega je u poslednje vreme koristila telefon svojih prijatelja za komunikaciju. Te večeri, dok sam bila na noćnoj smeni, pozvala me je oko 22 časova. Tada mi je rekla da se zadržala posle škole, ali da sada kreće kući i poručila mi je da se ne brinem. Delovala je raspoloženo i srećno, ništa nije nagoveštavalo da se neće vratiti kući“, navela je majka Vera.

Napomenula je i da je ćerka tada ne bi pozvala da je htela da pobegne od kuće ili da nešto nije bilo u redu.

„Sat vremena od tog poziva, zove me njen drug sa kojim je bila i drugarica, sa čijeg telefona me je Lana pozvala. Oni su mi tada rekli da je Lana nešto konzumirala i da joj nije dobro, te da odmah dođem po nju jer oni moraju kući. Ne znam da li je tačno da je nešto konzumirala, tako su mi oni rekli. Zamolila sam ih da sačekaju dok dođem, međutim, zvali su ih roditelji i morali su kući“, ispričala je Vera.



Glas javnosti/B06S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR