Glas Javnosti

Grad kupuje 11.500 prečišćivača vazduha za škole i vrtiće

Društvo
Autor: Glas javnosti

Posao nabavke 11.500 prečišćivača vazduha za prostorije u kojima borave deca u predškolskim i školskim ustanovama dobila je kompanija “Zepter international d.o.o.”.

Nabavka je bila procenjena na 666 miliona 425 hiljada dinara, što je oko 5,69 miliona evra, ali je tender dobila kompanija koja je dala duplo nižu ponudu i dobila ugovor vredan 275 miliona dinara, odnosno 2,3 miliona evra, objavljeno je u petak na portalu Javnih nabavki.


Možda gradska uprava nema rešenje za zagađenje vazduha u prestonici, ali je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić u preizbornom periodu našao rešenje za najmlađe i najavio da će sve predškolske i školske ustanove na teritoriji Beograda dobiti prečišćivače vazduha.


Javna nabavka raspisana letos oknčana je odmah po Novoj godini. Grad je proicenio da će za 11.500 prečišćivača vazduha biti potrebno više od 666 miliona dinara, ali je ispalo da je posao dobila kompanija “Zepter” koja je ponudila uređaje po značajno nižoj ceni – 275 miliona dinara, kolika je vrednost ugovora.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti



Glas javnosti/N07S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR