Glas Javnosti

"MI SMO U TERORU MAJSTORA, ZVAO SAM POLICIJU!" Glumac se iselio zbog radova u zgradi koji su mu zagorčali život

Društvo
Autor: Glas javnosti

Urušen je moj stan, moj mir, moje zdravlje, bezbednost! Ko će da mi nadoknadi više od godinu dana života i stresa? - ogorčen je Dušan Kaličanin.

Glumac Dušan Kaličanin i njegova devojka, balerina Margarita Čeromuhina morali su da se isele iz svog doma nakon višemesečnih radova u lokalu ispod njihovog stana.

Naime, u prizemlju zgrade radi se nova laboratorija, a glumac i balerina mesecima nemaju mira od celodnevnog bušenja i udaranja. Osim što nemaju mir od buke, radovi su očigledno loše sprovedeni, te su Dušanu i Margiti popucali zidovi, a i parket im se odvojio na pojedinim mestima.

- Buka je bila nesnosna, mi nismo živeli. Onda su oni malo spustili loptu, jer su se međusobno posvađali, pa su menjali preduzimače, sve iznova radili, da bi na kraju rekli da će sve završiti u toku leta, ali i dalje traju radovi. Mi smo u teroru, godinu dana razmišljamo kad će neko da nam ugrozi život. Probudiš se odmah krene bušilica, pa čekić, a kad im se obratiš oni se ljute. Potpuno bolesna situacija. Očajni smo svi u zgradi, ja sam bukvalno odmah iznad njih i u najvećem sam problemu - počeo je Dušan, pa dodao:

- Meni su popucali zidovi u stanu, arhitekta koja radi na tom projektu, a sestra je vlasnica lokala, ušla je u moj stan da vidi i šokirala se. Čim vam popuca stan, radovi nisu adekvatni. I parket nam se odovojio od zida… Prašina svuda, buka, zavrću vodu, odvrću kad hoće - istakao je glumac.

Vidno ljut glumac otkrio je i da im se jednom prilikom nepoznati čovek popeo na prozor spavaće sobe.

- Mi smo ih posle šest meseci tog terora zamolili da nas makar obaveste kada će biti radovi da izađemo iz stana, jer od sedam ujutru nam lupaju čekićem ispod glave. Peli su nam se na prozore spavaće sobe i visili tu, a ja sam zvao policiju. Policiji su rekli da smo mi ludi. To je ozbiljna pasivna agresija. Stoje mi na prozoru i ceo dan rade, kao da je to legitimno. Jel to znači da ja mogu da se popnem na bilo čiji prozor i crtam medvediće? Kako ja da znam da li taj čovek hoće samo da radi, ili voajeriše ili hoće da uđe i nešto uzme. Mi smo bezbednost u stanu podigli na maksimum, kao da smo trezor - razočaran je Dušan.

        Foto: Printscreen Instagram Dušan Kaličanin

Kako više nisu mogli da izdrže ovaj teror, Dušan i Margita su odlučili da spakuju kofere i napuste stan.

- Mi smo se na dva meseca preselili jer nismo mogli da živimo u tim uslovima… Urušen je moj stan, moj mir, moje zdravlje, bezbednost! Ko će da mi nadoknadi više od godinu dana života i stresa? Kakva je to laboratorija koja se toliko radi, osim ako nije neka gde će Kim Kardašijan ponovo da se rodi? - ljutito kaže Dušan, piše Svet.

- Komšije kukaju, tresu im se stanovi, mi na garnituri ne možemo da sedimo koliko se trese. Sijalice nam se gase jer gube kontakt koliko se sve trese. Ja ne mogu ni jedan scenario da pročitam jer i kad stavim slušalice trese mi se stan - istakao je Kaličanin.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR