Glas Javnosti

BIZARNOSTI, AUSTRALIJA TI JE IME: Zmija iz menjača napala vozača, policija ga zaustavila zbog brze vožnje (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Čudna stvorenja proizvode čudne priče, a poslednja u nizu koja nam stiže iz Australije mogla je da bude završena katastrofom, Na sreću vozača,,sem živaca pogubljenih usled potencijalno najvećeg stresa u dosadašnjem životu, žrtava, ako izuzmemo zmiju koja ga je prepala, nije bilo.

Kada je policija zaustavila vozača po imenu Džimi zbog toga što je vozio preko 120 kilometara na čas na putu gde je to zabranjeno, verovatno ni oni nisu slutili da će uskoro biti deo priče o kojoj će pričati planeta. Jedan od policajaca grada Kvinslend zaustavio je 27-godišnjaka, a čim je prišao vozilu uvideo je da nešto nije u redu. 

- Zmija me je napala, jurio sam u bolnicu. Ubio sam je i bacio sam je iza, mislim da me je ujela, pravdao se Džimi, a na iznenađenje pripadnika reda i zakona, u zadnjem delu vozila zaistase i nalazilo telo usmrćene životinje.

Nakon što je vidno potrešeni vozač napustio vozilo, policajac je pozvao hitnu pomoć, koja je nedugo potom utvrdila da Džimija zmija nije ujela već da je samo bio u stanju šoka.

- Bilo je strašno. Nikada nisam bio tako srećan jer me je policija zaustavila, dodao je Džimi nakon što je napustio bolnicu.

Zmija sa kojom se susreo pripada vrsti istočnih smeđih zmija, i spada među najsmrtonosnije na svetu.

A koliko su ove zmije uobičajen prizor u Australiji pokazuje i narednih nekoliko snimaka:

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR