Glas Javnosti

'Milošević je tražio da se Bane Ivković ISKLJUČI iz SPS': Mira Marković Dačiću ostavila SPISAK IZDAJNIKA?!

Politika
Autor: Glas javnosti

Branislav Bane Ivković je u Jutarnjem programu na televiziji Pink govorio o tome šta se dešavalo u Vili Mir na Dedinju tokom hapšenja Miloševića, i ujedno je javno uputio kritike predsedniku SPS-a Ivici Dačiću.

Na izjavu voditelja da je Ivica Dačić rekao da je država platila seriju u kojoj  se ismevaju Sloba i Đinđić, Ivković je odmah podigao ton:

- A kažite Ivici Dačiću zašto je držao gradski odbor u vreme kad je cela Srbija znala da sam ja za govornicom rekao šta se događa pred Slobinom vilom i poveo svih 37 poslanika... On je nastavio sebe da bira za predsednika GO i svoje potpredsednike i tek je onda došao i posle slikanja nestao! Gde je nestao, neka kaže a ja znam gde je otišao! 

- Bolje mu je da ćuti, bolje neka ćuti! On je deo one ekipe koju je Mira Marković namestila da me izbaci iz SPS jer je ona želelea da vlada sa SPS - rekao je vidno uzrujan Ivković.

Dačić, međutim, podseća da nije vodio partiju kada je Milošević izručen Hagu i otkriva šta mu je Miloševićeva supruga rekla posle toga.

- Mira Marković, koju je Bane mnogo bolje poznavao nego ja, meni je ostavila, to ću pokazati kada dođe vreme, spisak ljudi koji su, po njenom mišljenju, izdali Miloševića. Ja sam se video posle s njom, kada je sve prošlo i raščistili smo sve te stvari. Ona je meni rekla: "Ja tebi ništa ne zameram, ja tebe nikada nisam podržavala, ali zameram onima koje sam ja stvorila". Ne znam zašto je Bane Ivković toliko nervozan. Što se tiče isključenja iz SPS, to je tražio Milošević, govoreći da je on bio na čelu pete kolone. Ja Ivkovića nikada nisam tako nazivao, jer se nisam slagao sa tom ocenom. I zato bi Bane Ivković trebalo da bira reči kada govori o meni - poručio je Dačić i dodao da je u vreme hapšenja Miloševića bio na kapiji vile Mir sa suprugom Sanjom i narodom, piše Kurir.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR