Glas Javnosti

ISPOVEST ČOVEKA KOJI PROGLAŠEN MRTVIM OD KOVIDA I KOJI SE VRATIO U ŽIVOT: 'Video sam SVETLO na kraju TUNELA'! (FOTO)

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Muškarac iz Argentine koji je bio klinički mrtav nekoliko minuta tvrdi da ono što je tada video “nije nešto što biste očekivali".

Norberto Di Natale, 64-godišnjak iz Buenos Airesa, oboleo je od kovida u novembru prošle godine.

Primljen je u bolnicu i pušten je kući posle nedelju dana.

Ipak, ubrzo se zbog povišene temperature morao vratiti.

Mehaničar koji je primio terapiju plazmom tvrdi kako su lovid pacijenti oko njega umirali.

-Jedna osoba umrla je u petak, druga u subotu, čekao sam svoj red, priznao je.

Stanje mu je postalo kritično i dijagnostifikovana mu je upala pluća na oba plućna krila. Lekari su ga odlučili staviti u indukovanu komu i intubirali su ga a porodici su rekli da im je preostalo samo da se pomole se za njega.

 

 

Norberto je premešten na kovid odelenje gde je ležao i slušao otkucaje svog srca koji su toliko usporili da ih odjednom više nije čuo.

-Čuo sam da mnogi spominju svetlo na kraju tunela… Ja sam video istu stvar. Ono što sam toliko puta čuo na televiziji video sam i sam. To je nešto što ne biste očekivali. Nije ono što zamišljate, jako je šokantno, otkrio je.

Argentinac kaže da je bio mrtav nekoliko minuta pre nego što su ga lekari vratili u život. Kasnije je otpušten iz bolnice kako bi nastavio oporavak kod kuće, ali još uvek nije u potpunosti dobro.

Izgubio je čak 20 kilograma za četiri meseca, zbog čega je jako oslabio i smanjio pokretljivost. Trenutno čeka na vakcinu i pokušava se vratiti u formu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR