Glas Javnosti

LOPOV IZ NOVOG SADA SNIMLJEN U NESPRETNOJ AKCIJI, cela Srbija mu se smeje zbog onoga ŠTO JE URADIO! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Novom Sadu je u toku noći pokušana pljačka prodavnice mobilnih telefona. Međutim, nakon videa provale koji je isplivao, zločin je stekao status tragi-komičnog.

Kamere koje se nalazi na objektu su usnimile celu akciju. A lopov je od opasnog momka, vrlo brzo posatao tragični junak. 

Lopov je pokušao da opljačka prodavnicu mobilnih telefona "Govornica 021" koja se nalazi u Novom Sadu. Ipak, tokom provale sve je pošlo po zlu. 

Naime, provalnik je prvenstveno flašom slomio izlog kako bi ušao u radnji, ali pri izlasku on je zapao za delove polomljenog stakla, zbog čega je pao. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Kako se tokom pada posekao, na mestu zločina je ostalo njegove krv.

Međutim, ono što je doprinelo komičnosti situacije, jeste to što je provalnik ukrao makete, a ne prave telefonu, te je tako ostao povređen i bez plena. 

Ispod videa, koji kruži društvenim mrežama apelovano je na građane da ukoliko ga prepoznaju to jave policiji. Ipak mnogi ljudi su se zapitili kako to policija nije sposobna da ga nađe na osnovu krvu koja je ostala, već apeluju na njih da ga prijave. 

 

A evo i nekih od urnebesnih komentara, koji će vam izmamiti osmeh na lice:

"Javice se on i sam sto ste ga iskritikovali da je "smotan" ?", "Delovao je bas profesionalno prvih 10 sekundi", "Lik ostavio krv, a treba da se javi onaj ko ga zna??? Krv nije dovoljna, dobro niste napisali moli se napadac da se sam prijavi"

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR