Glas Javnosti

Supruga Duleta Savića nastavila prepucavanje sa Srbljanovićkom: 'Zaista sam mislila da ona ima višu inteligenciju'

Društvo
Autor: Glas javnosti

Velika bura podigla se u javnosti nakon što je poznata novinarka Marina Rajević Savić uradila intervju u kojem je ugostila suprugu učitelja glume Mike Aleksića, Biljanu Mašić. Reakcija Biljane Srbljanović bila je veoma burna, ali nije izostala ni reakcija autorke emisije.

Naime, čuvena spisateljica Biljana Srbljanović je apelovala na javnost da ne gleda emisiju „Dok anđeli spavaju”

Voditeljka se u svom obraćanju na objavu dramske spisateljice Biljane Srbljanović, koja je osudila pojavljivanje Biljane Mašić i pojedinih javnih ličnosti u emisiji „Dok anđeli spavaju” i apelovala na javnost da je ne gleda.

– Ona je arbitar, ona presuđuje. Zaista sam mislila da ima višu inteligenciju. To je svakako bila najbolja reklama za moju emisiju i naravno da su svi pametni ljudi krenuli da je gledaju. Želela sam da napravim emisiju u kojoj će se čuti mišljenje druge strane, koja nije imala priliku da iskaže svoj stav u toku četvoromesečnog medijskog linča. I Mikini prijatelji imaju pravo na svoje mišljenje, isto kao što i drugi imaju pravo da kažu nešto – istakla je Savićeva i dodala da o Aleksiću privatno ima sjajno mišljenje.

Ona je kako kaže dugogodišnji prijatelj cele poroce Aleksić za koju ima samo reči hvale. 

– Privatno je jedan topao, vaspitan čovek, pravi domaćin. Kada Mika slavi slavu, ona se proslavlja tri dana. Prvi dan dolaze roditelji, drugi dan bivši polaznici škole „Stvar srca” i treći dan njegovi prijatelji. Istina, mnogi su se sada okrenuli protiv njega, ali to je posebna tema.

Ona je istakla da je Mika čovek za primer, posvećen porodici i deci. 

-Ne poznajem nijednu od devojaka koje su optužile Miku. Biljana mi je govorila da su one često dolazile na Kosmaj kod njih. Mika je bio jako posvećen deci kojoj je predavao. Ja sam odlazila na njegove audicije i snimala ih i, ako Mika izađe iz zatvora, daću decu kod njega. Jedva čekam petu emisiju da razgovaram s Mikom i pokažem snimke koje imam.

Da podsetimo, nedavno je supruga Mike Aleksića, Biljana Mašić bila gost emisije Glasa javnosti u kojoj je ispričala čitavu priču i otkrila kakvo je njeno mišljenje kada je čitava situacija u pitanju. 

Ona je otkrila detalje iz njihovih porodičnih života, ali se osvrnula i na to kakav odnos je Mika imao sa Milenom Radulović i ostalim učenicama iz njegove škole glume.

Ceo intervju pogledajte na našem youtube kanalu:

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR