Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO: ALEKSIĆ ŽRTVA ENGLESKE OSVETE! Smestili mu JER JE ODBIO DA SNIMA FILM o blaćenju SRBA, iza projekta stajala MAJKA JEDNE OD NJEGOVIH UČENICA!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Reditelj i profesor u privatnoj školi glume Miroslav Mika Aleksić koji se nalazi u pritvoru zbog optužbi glumice Milene Radulović da ju je navodno silovao, prema saznanjima Glasa javnosti, našao se na meti engleskih diplomatskih krugova jer je odbio da snima film koji za cilj ima da briše i menja istoriju srpskog i engleskog naroda!

Čitalac Glasa javnosti (identitet poznat redakciji), koji je sa Mikom bio u istoj pritvorskoj jedinici, nakon puštanja iz pritvora, javio se našem uredništvu i ispričao ono što je saznao iz kratkog kontakta sa rediteljem.

- Mika je pre nekoliko godina operisao i izvadio prostatu, a preživeo je 3 infarkta i urađeno mu je nikoliko bajpasova, uz to ima i šećernu bolest – započeo je priču naš čitalac.

On je za Glas javnosti rekao i da mu je Mika ispričao i za moguće motive za hajku koja se ovih dana u medijima vodi protiv njega.

- Ova hajka je protiv njega zato što nije hteo da snima film koji je protiv interesa srpskog naroda – ispričao je izvor.

Majka jedne od polaznica obezbedila finansije za film (identitet poznat redakciji)

Prema priči reditelja koju prenosi izvor Glasa, majka jedne od polaznica Mikine škole „Stvar srca“, obezbedila je finansije za film preko Beča, a film bi trebalo da se bavi životom Desanke Maksimović.

- Postojao je i uslov sa finansijerima projekta da to bude neka romansirana verzija njenog života, ali tako da se uticaj Engleza u Srbiji stavi na pijadestal i da se oni pozitivno afirmišu kako bi se na taj način usmerio i izmenio tok istorije – priča izvor za Glas.

Mika je, priča izvor, kada je shvatio uslove i cilj projekta, s gnušanjem odbo da radi na tom ostvarenju.

Tada, međutim, počinje i hajka na reditelja koja je, prema tvrdnjama izvora potekla iz britanskih diplomatskih krugova.

- Kad je on u lice rekao predlagaču projekta šta misli o tome, a sve u prisustvu britanskih visokih diplomatskih predstavnika, Mika mi je ispričao da su mu oni rekli da se to neće tek tako završiti, misleći na to da će mu se oni osvetiti i krvi napiti i da će ga to skupo koštati. Na kraju je Mika silno izvređao te visoke diplomatske predstavnike nakon čega su mu i izrekli navedene pretnje. – ispričao je izvor za Glas javnosti.

Izvor je za kraj ispričao da je Mika, nakon što je saznao za planove o filmu, izvređao Engleze i njihovu naciju.

- Mika im je rekao i da su degenerisana nacija nastala od incesta. Pretpostavljam da je ovo što Mika trenutno prolazi kroz „toplog zeca“ ustvari ostvarenje pretnje engleskih visokih diplomatskih zvaničnika, u sprezi sa njihovim lokalnim poslušnicima u Srbiji – saopštio je izvor.

Podsetimo, Aleksić se tereti za navodnih osam silovanja i sedam slučajeva nedozvoljenih polnih radnji. Do tužilaštva su stigle prijave šest navodno zlostavljanih devojaka, ali policiji se u međuvremenu javilo više od 20 žrtava navodno bludnog profesora glume. Najmlađe od njih imale su samo 10 i 13 godina u vreme kad ih je Aleksić navodno zlostavljao.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR