Glas Javnosti

'PRAVDA ZA NINU'! I večeras protest u Novom Sadu!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Večeras od 20 sati u Novom Sadu održava se protest "Pravda za Ninu", a okupljeni zahtevaju pritvor za mladića koji je osumnjičen da je pregazio Ninu Rađenović početkom juna.

Najavljeno je da će Preradovićeva ulica biti blokirana. Kako prenosi N1, porodica je najavila da namerava da blokira ulicu do daljnjeg, sve dok osumnjičeni ne bude u pritvoru.

Na mestu na kome je stradala Nina Rađenović i prošlog petka je put bio blokiran na 6 sati, da bi posle toga osumnjičeni bio saslušan, ali mu nije određen pritvor.

Njegov advokat rekao je danas da u ovakvim okolnostima ne očekuje fer suđenje i da je neprijatno iznenađen, čak je najavio i podnošenje krivične prijave.

 

Prilikom protesta prošlog petka, građani su opkolili automobil u kome se nalazila zamenica novosadskog javnog tužioca, koja je potom upalila kola i tom prilikom povredila jednu ženu, a intervenisala je i Hitna pomoć.

Na taj incident reagovalo je Novosadsko tužilaštvo rekavši da je do napada na nju došlo jer je nosilac javnotužilačke funkcije. 

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR