Glas Javnosti

VEROUČITELJ PROTESTUJE ISPRED PREDSEDNIŠTVA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Veroučitelj i humanitarni radnik iz Leskovca, Dalibor Cvetković, najavio je u izjavi za Glas javnosti da će sa grupom roditelja, od srede, 30. novembra, mirno protestovati ispred zgrade Predsedništva u Beogradu, kako tvrdi, zbog dugogodišnjeg nerešavanja problema zbog kojih trpi njegova porodica od strane leskovačkog Tužilaštva i Centra za socijalni rad.

U izjavi za Glas javnosti Dalibor Cvetković nedvosmilseno iskazuje svoju rešenost, da dugo čekanu pravdu ipak dobije  od prvog čoveka Srbije:

- Zbog svake dečije modrice, svake suze, prolongiranja procesa, nameštanja  političkih uticaja direktora Centra za socijalni rad, ali i psihičkog maltretiranja, ucena i pretnji iza kojih stoji moja bivša supruga, ja nemam drugog izbora. Pozivam i sve roditelje sa sličnim problemima da mi se pridruže u ovom mirnom protestu i sa velikom nadom da će predsednik Srbije lično pogledati dokumenta i  zaštititi svu našu decu, - izjavio je za Glas javnosti odlučni veroučitelj iz Leskovca, Dalibor Cvetković.

Inače, podsećanja radi, Dalibor Cvetlković je o ovim problemima već pričao u vrlo gledanoj emisiji na kanalu Glasa javnosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR