Glas Javnosti

VELIKA PLATA PLUS SMEŠTAJ I HRANA: Ovo radno mesto postalo je najtraženije u Srbiji, a evo šta vam je potrebno za još VEĆU platu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Posao vozača je širom sveta traženiji nego ikad, pa tako i u Srbiji. O tome svedoče i brojni oglasi za posao, na domaćim sajtovima, u kojima se traže profesionalci za upravljanje kiperima i viljuškarima, kao i vozači za dostavu, kamiondžije i tako dalje...

Veća plata je uglavnom usko vezana za kategoriju koju posedujete, odnosno poznato je da oni koji imaju položeno za kamione (C) i autobuse (D) - prolaze bolje od profesionalnih vozača sa B kategorijom.

Dodatne veštine su benefit više, tako da vozači kipera mogu da zarade do 130.000 dinara, sudeći po podacima iz aktuelnih oglasa.

- Prijava od prvog dana, smeštaj i hrana su obezbeđeni - navodi se u jednom od oglasa, i dodaje da je neophodno iskustvo u vožnji većih kamiona.

Naširoko se traže i vozači (patentnog, regalnog) viljuškara, odnosno viljuškaristi, gde je ponegde početna zarada 70.000 dinara, uz prijavu od prvog dana. U mesecu je obezbeđeno šest slobodnih dana, a radno vreme je u proseku devet sati dnevno.

Firme traže i iskusne vozače sa B kategorijom, za dostavu svojih proizvoda ili ostale interne potrebe, a tu je uglavnom praksa da radite pet dana nedeljno, osam sati. Dakle, reč je o ustaljenoj kvoti od 40 radnih sati sedmično, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR