Glas Javnosti

VELIKA AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI za ČETVORO MALIŠANA koji su zbog KORONE ostali bez MAJKE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na molbu rodbine porodice Mladenović iz starog dela Borče, fondacija "Zajedno za osmeh" pokreće združenu akciju sa učeničkim parlamentom OŠ "Stevan Sremac" iz Borče.

Naime, tri ćerke od kojih su dve učenice osnovne škole i jedna srednjoškolka, i sin od preko 20 godina, ostali su bez majke usled infekcije Korona virusom.

Deca su ostala bez majke, bez podrške, bez oslonca. Život obasut nemaštinom sada je postao još gori, nepodnošljiviji. Kuća velika, ali neuslovna, prazna.

Devojčice su privremeno smeštene kod tetke, a sin i otac, oba narušenog zdravstvenog stanja ostali su u kući. Ono što je jako bitno napomenuti jeste da ni ova porodica duže od godinu dana nema električnu energiju.

Plan je da novcem od donacija ponovo priključimo električnu energiju (oko 170.000 dinara), na spratu renoviramo i uredimo dve spavaće sobe i kupatilo kako bismo obezbedili normalne uslove za život dece i time omogućili povratak u njihovu kuću. Molimo Vas pogledajte fotografije. Pomozimo svi zajedno. To su naše komšije, to su DECA.

Novac možete uplatiti na:

Dinarski račun: 330000000401900189

Za uplate iz inostranstva:

EUR correspodent is: AGRIFRPP – Credit Agricole Paris
Acc. With Institution: 57A:
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficiary: 59: IBANRS35330007080000307322
FONDACIJA “ZAJEDNO ZA OSMEH”

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR