Glas Javnosti

VEĆ POSLATO PREKO 10 MILIONA RAČUNA: Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" u punom jeku

Društvo
Autor: Glas javnosti

Za prvi ovogodišnji krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" za koji je prijava počela 8. aprila, do danas do 14 časova poslato je 10.042.870 računa.

Prvo izvlačenje u ovom krugu biće održano 11. maja, a kao i u prethodnim krugovima, umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacijea „Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava Srbije. 

Ova aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei.

Novi krug donosi i jednu novinu koja se odnosi na bezgotovinska plaćanja, a sastoji se u tome što unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfa numerički kod, a ukoliko se plaća bezgotovinski, dakle karticom, instant i slično, dobija se i još jedan, dodatni kod.


(Foto: Printskrin)

U nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2024 učestvuju svi fiskalni računi dobijeni za ostvarene kupovine počevši od 1. januara 2024. Fiskalni računi koji su izdati pre ovog datuma, kao i svi fiskalni računi koji su poslati za prethodnu nagradnu igru nemaju pravo učešća u novom ciklusu.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Nagradni fond ovog kruga nagradne igre vredan je 1,9 miliona evra a u njemu će dobitnicima biti dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu. 

Evo kada su izvlačenja:

Prvo izvlačenje je 11. maj 2024 - jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu.
Drugo izvlačenje 18. maj 2024 - kednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu.
Treće izvlačenje 25. maj 2024 - dva trosobna stana u Beogradu.
Četvrto izvlačenje 1. jun 2024 - Dva trosobna stana u Beogradu.
Peto izvačenje 8. jun 2024 - trosoban i četvorosoban stan u Beogradu.

 

 


Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR