Glas Javnosti

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE: Normalizovan železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada

Društvo
Autor: Glas javnosti

Železnički saobraćaj između Beograd Centra i Novog Sada saobraćao je po izmenjenom redu zbog prekida na deonici Stara Pazova - Inđija od 9.40 sati zbog planiranih radova na dalekovodu, a normalizovan je u 14.11 sati, saopšteno je danas iz Infrastrukture železnice Srbije.

- Zbog planiranih radova na dalekovodu između Stare Pazove i Inđije, između 9.40 i 14.11 sati, bio je obustavljen železnički saobraćaj na deonici Stara Pazova - Inđija, između Beograd Centra i Novog Sada, a u kontaktnoj mreži bio je isključen napon na ovoj deonici - navodi se u saopštenju.

Zbog ovih radova, dodaje se, u navedenom periodu po izmenjenom redu vožnje saobraćalo ukupno 15 vozova za prevoz putnika.


- Navedeni planirani radovi nisu bili u nadležnosti "Infrastrukture železnice Srbije" i razlog za promene u organizaciji saobraćaja putničkih vozova između Beograda i Novog Sada nije bila železnička infrastruktura, ni "Srbija Voz" kao prevoznik u putničkom železničkom saobraćaju. Infrastruktura železnice Srbije se izvinjava putnicima i korisnicima usluga zbog današnjih izmena u organizaciji saobraćaja vozova - ističe se u saopštenju.

Glas javnosti/D03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR