Glas Javnosti

VAŽNO OBAVEŠTENJE BEOGRAĐANIMA: Nova organizacija saobraćaja – menjaju se linije 708 i 709

Društvo
Autor: Glas javnosti

Trase linija javnog prevoza u naselju Zemun polje 708 i 709 menjaju se od 1. decembra, u skladu sa novom organizacijom saobraćaja, prenosi danas portal Beoinfo pozivajući se na Sekretarijat za javni prevoz.

Autobuske linije 708 – Novi Beograd (Blok 70A) – Zemun polje i 709 – Zemun (Novi grad) – Zemun polje saobraćaće iz Kurirske ulice preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10 do Batajničkog druma 17. deo, Batajničkim drumom 17. deo i dalje preko Ulice Jurija Rakitina do Zemun polja.

Novom organizacijom linija u naselju Zemun polje i dalje je omogućena veza stanovnika naselja Plavi horizonti i Školsko dobro sa Zemun poljem preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10, a takođe sa linijama BG voza preko novoizgrađenih železničkih stanica Zemun, Zemun polje i Kamendin (preko linije 709), piše N1.


Kako se navodi, nova organizacija saobraćaja stupa na snagu jer je završena rekonstrukcije pruge Beograd (centar) – Stara Pazova – Novi Sad, u okviru koje je izgrađen nadvožnjak iznad pruge i ukinut pružni prelaz sa Ulicom Jurija Rakitina, a na zahtev meštana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR