Glas Javnosti

VALJEVCI uspeli da prisustvuju SVADBI U ČIKAGU NA potpuno neobičan način!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Da je moguće biti uz bližnje u njihvim najznačajnijim trenucima, iako su hiljadama kilometara udaljeni, pokazala je porodica iz Valjeva!

Dok je srpsko-palestinsko svadbeno veselje u Čikagu Predraga i njegove izabranice Sare bilo u punom jeku, familija u Srbiji provela je dan prateći koliko može to veselje na Zum aplikaciji.

Porodica i prijatelji pratili su veselje iz dnevne sobe porodične kuće u Valjevu. Predrag je stigao u Ameriku pre tri godine, a Sara je rođena u Čikagu.

- Nešto lepše nisam mogla da zamislim. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja je srpskog porekla. Nisam bila u Srbiji, ali bih želela da je posetim  - rekla je Sara.

Mladoženja Predrag ističe da će sledeće godine, kada prođe pandemija, napraviti slavlje za roditelje u Srbiji.

Bili su tu i sveštenici iz valjevskog kraja. Otac Saša Đurđević došao je sa Floride na venčanje.

- Nekako nas je Bog spojio da istoga dana kada sam ja ovde dolazio po vizu u američku ambasadu, vidim Predraga i Saru, a nismo se poznavali - istakao je otac Saša Đurđević.

- Ovo mi je prilika da pozdravim Predragove roditelje, koji nisu na venčanju, ali su s nama bili duhovno i pratili su venčanje putem Zum aplikacije - rekao je sveštenik Aleksandar Petrović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR