Glas Javnosti

„GLAS“ NA NOVOM GROBLJU U POVORCI TUGE: SAHRANJENA KSENIJA VUČIĆ (VIDEO+FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na Novom groblju u Beogradu sahranjena je Ksenija Vučić, poznate novinarke i prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Glas javnosti“ uživo prati ispraćaj.

Posle opela patrijarh srpski Porfirije je rekao:

- Bog je hteo da sam poznavao Kseniju 20 godina. Bili smo zajedno u bolnici i razgovarali o smislu postojanja i znam da je njena duša bila bogotražljiva i bogočežnjiva. I u ovom trenutku sam siguran da je ispunjena radošću i da se ona, koja je imala nadu istinski raduje. I ako postoji tuga onih koji je vole i koje ona voli, tu tugu treba da pretvorimo u molitvu za pokoj njene duše, rekao je patrijarh srpski Porfirije.

U toku je opelo.



Stigla je i Ksenijina majka, kao i Ivica Dačić sa suprugom, Aleksandar Antić. Na Novom groblju su i Zvezdan Terzić, Branislav Nedimović, Jadranka Jovanović, Darko Glišić, Jadranka Jovanović, Olivera Kovačević, Tomislav Momirović...



U tužnoj povorci su Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović, Željko Mitrović sa suprugom, ministar Aleksandar Vulin, Darija Kisić Tepavčević, Oliver Mandić, Nikola Rokvić...





Veliki broj ljudi okupio se na Novom groblju, oni izjavljuju saučešće Ksenijinoj deci, koji su na sahranu došli sa ocem, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.



Ksenija Vučić iznenada je preminula u subotu, 29. januara, u svom domu u Beogradu, u 54. godini. Sin Danilo i ćerka Milica su deca iz njenog braka sa Aleksandrom Vučićem.



Tokom dugogodišnjeg bavljenja novinarstvom radila je u više medijskih kuća: na „Studiju B“, radiju „Fokus“, u časopisu „Srpska reč“, na televiziji „Pink“ gde je bila direktorka kanala „Pink 3“.

„Glas javnosti“ uživo prati sahranu Ksenije Vučić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR