Glas Javnosti

UŽAS KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Modna agencija sa 'sertifikatom' postavlja EKSPLICITNE fotografije MALOLETNICA! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Korisnici društvenih mreža počeli su da dele fotografije profila koji je zgrozio srpsku javnost, naime u toj objavi se upozorava na modnu agencija za decu oo 10 do 18 godina i tvrdi da ova agencija pravi slike maloletnih devojčica koje su polugole.

Navodno je u pitaju prevara i najverovatnija teška zloupotreba maloletnika.

Foto: Instagram/ beautyteenagency

Tviteraši su postavili printskrinove sa Instagrama gde se agencija navodno  reklamira  kao "beautyteenagency" i to kao treća u svetu u pogledu zaštite dece, kao i da su mnogo puta nagrađivani upravo zbog zaštite bezbednosti dece.

Korisnik Tvitera, koji je izneo ovo u javnost, priložio je navodni sertifikat koji je navodno bio na Instagram profilu ove agencije. Sve većina spornih slika, kao i sertifikat, više nisu na ovom Instagram profilu.

Foto: Printscreen

Upozorava se da iako je na sertifikatu nazačeno da se agencija nalazi u jednom beogradskom tržnom centru, tamo ne postoji njihovo sedište, niti postoji podatak da je agencija pod tim imenom upisana u Agenciji za privredne registre, a ne postoji ni jedan kontakt na koji se može da kontaktra vlasnik "agencije", navode mediji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR