Glas Javnosti
posta

USPEŠNO ZAVRŠENA POTRAGA ZA NESTALOM ANICOM (14) IZ ČENEJA: Majka potvrdila da se devojčica VRATILA KUĆI!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Potraga za devojčicom Anicom F. (14) iz Čeneja, koja je nestala pre četiri dana, uspešno je završena. Majka nestale devojčice, za koju se veruje da je pobegla sa dečkom, veruje da je njegova porodica štitila odbegle tinejdžere.

Kako se sumnja, nestala devojčica pobegla je sa svojim dečkom Ištvanom F, (17), a njena majka veruje da Ištvanova porodica štiti odbegle tinejdžere.

Kako se saznaje, po prijavi nestanka devojčice, policija je došla na adresu Ištvanovih roditelja, ali tamo nije bilo ni nje ni njega.

-Oni su samo rekli da im je sin nestao pre par dana, ali njegov nestanak nisu prijavili policiji, rekao je izvor blizak istrazi.

Majka tinejdžerke Anice kaže da će ostati u Bangladešu dok se neko ne pojavi.

-Sigurno nešto znaju, ali niko neće ništa da kaže. Meni i policiji njegovi roditelji samo viču da ništa ne znaju. Poslednja informacija je da su viđeni na Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu. Sinoć sam pričala celu noć sa njegovim ocem. On kaže da je Ištvan došao juče po bicikl oko 17 sati i otišao negde dalje. Ali mu je navodno rekao da je Anicu vratio kući, što naravno nije istina. Ne mogu da verujem da ga nije zadržao i pozvao policiju. Neću se smiriti dok je ne pronađem, rekla je majka, piše Kurir. 

 

Kako dodaje, namerava sve da ih tuži. Ne spava danima jer umire od brige.

Ona ističe da je primetila da Anica ima drugarice i drugare, nije joj ništa branila, ali nije mogla da pretpostavi da ovo može da se desi. Anica je, nastavlja njena majka, tiha i mirna devojčica, pomalo i lakoma.

-U ponedeljak posle škole sa drugaricom je otišla do grada da vide maturske haljine. Od tada se nije vratila kući, niti se javlja na telefon koji je jedno vreme bio dostupan ali više nije. Drugarica kaže da su sedeli u pekari i da se Ištvan pojavio i da je ona otišla sa njim. On je zvao dok sam ja bila kod njegovih roditelja, smejao se kao ludak na moje suze. Apelujem, ko ih vidi, neka odmah pozove policiju, kazala je majka.

Anica je, prema rečima njene sestre, poslednji put viđena na Železničkoj stanici u Novom Sadu sinoć oko 20.40 sati, zajedno sa Ištvanom.

-Ne javlja nam se. Njih dvoje se zabavljaju nekoliko meseci. Koliko znamo on se javio svojoj majci i rekao da se oženio i da ju neće vratiti kući. Ranije nije ništa pričala o tome, da želi da ode ili bilo šta, kazala je sestra.

Kako je rečeno iz novosadske policije, prijavljen je samo nestanak četrnaestogodišnje devojčice iz Čeneja, a nestanak dečaka, međutim, nije prijavljen policiji.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR