Glas Javnosti

Uselu 24 km od Beograda kvadrat stana košta čak 1.400 €!

Društvo
Autor: Glas javnosti/kurir

Stan u selu Jakovo 24 kilometara udaljeno od centra Beograda, nalazi se iza Surčina, a kvadrat stana se prodaje za 1.400 evra!

- Jakovo. 24 km od centra Beograda. Selo sa poštanskim brojem 11276. Nalazi se iza Surčina. E vidite, u tom selu se prodaju stanovi za 1.400 evra po kvadratu + pdv. Prelijepo, zar ne - piše u tvitu.

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže:

- Ako je tamo 1.400 onda je kod mene 2.000 evra. Ludilo. Dr Ivana Ribara - piše u prvom komentaru: 

- Ako si na nižim spratovima ide i više od 2.000 evra.

Neki su ispod tvita pisali i kakve sucene kvadrata u ostalim gradovima 

- U Zaječaru stan od 50 kvadrata 130.000 evra. To je tek prelepo - navodi se u komentaru, dok je drugi korisnik naveo da je u Vrdniku kvadrat čak 3.200 evra!

Neki navode da je stan u Zrenjaninu košta 1.100 evra po kvadratu.

- Ne znam ko to kupuje. Znam samo da je stan u Zrenjaninu, bez pijaće vode. Bez vode za tuširanje i pranje veša u potkrovlju zgrade stare 40 godina 1.100 evra kvadrat. E, koja to budala kupi nije mi jasno - piše u komentaru:

- Živim u Jakovu. Pomenuti stanovi su blizu moje kuće. Novogradnja, dve zgrade, kvalitetno rađeno. Jedino što nemam informaciju kako je rešena septička jama. Realna cena, 800 evra po metru kvadratnom.

I u Pančevu su cene nekretnina paprene.

- Pančevo, 17 kilometara, ista cena. Ima kanalizaciju - dodaje se u komentarima i navodi da je u Mladenovcu čak 900 evra po kvadratu u novoj zgradi u centru, a da se stanovi izdaju za 160 evra plus računi.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR