Glas Javnosti

Уређење платоа на Славији, првобитни завршни рокови одавно заборављени

Društvo
Autor: Глас јавности / Политика / од 31.08.2018.

За радове на платоу задужен конзорцијум који чине „МБА Ратко Митровић нискоградња” и „Колас рејл”. – Ако данас све и буде завршено на платоу, не мора да значи да се мајстори неће враћати због додатних поправки Померања рокова нема.

Остало је само да се у наредних двадесетак дана поставе клупе јер то мора да сачека фазу „сагоревања” бетона и тада ће плато бити парковски уређена површинаНових померања датума дефинитивно неће бити. Уређење платоа на Славији, за који су првобитни завршни рокови одавно заборављени, мора да буде окончано најкасније данас у поноћ. У супротном следе казнене мере, био је јасан јуче Лука Петровић, секретар за инвестиције. Он је истакао да се нада да ће рок бити испоштован, али ако не буде, секретаријат ће у договору са надзором да донесе одлуку око евентуалних казни.

– Остало је само да се у наредних двадесетак дана поставе клупе јер то мора да сачека фазу „сагоревања” бетона. Тада ће плато бити једна парковски уређена површина, а на издигнутој платформи одвијаће се различити садржаји и програми – навео је Петровић.

Глас јавности / Политика / од 31.08.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR