Glas Javnosti

United grupa donirala milion evra Ukrajini! Ustanak za opstanak: Antisrpski i antiruski su orijentisani, iako su im puna usta profesionalizma

Društvo
Autor: Glas javnosti

Junajted grupa objavila je danas da donira ukupno milion evra pomoći koja će biti upućena za dve humanitarne organizacije u Ukrajini.

- Novac će biti doniran Međunarodnom medicinskom korpusu, za pružanje prve pomoći i hitne medicinske nege i Bright Kids Charity, ukrajinskoj organizaciji posvećenoj pružanju pomoći bolesnoj, ugroženoj i deci sa invaliditetom, stoji u saopštenju United grupe. 

Organizacija Ustanak za opstanak osudila je taj potez i oglasila saopštenjem u kom se navodi da se jedna od vodećih medijskih kompanija u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi pohvalila da je donirala milion evra Ukrajini, u kojoj traju ratna dejstva.
Saopštenje prenosimo u celosti:

- Junajted grupa, inače vlasnik brojnih medija u Srbiji, među kojima su i antisrpski i antiruski N1 i Nova S, objavila je da donira ukupno milion evra pomoći koja će biti upućena za dve humanitarne organizacije u Ukrajini.
Dalje licemerno navode:
„Junajted grupa je šokirana i užasnuta razaranjem koje nastavlja da se nanosi Ukrajini i njenim građanima. Saosećamo se sa nevinim žrtvama ovog rata i svima koji su njime pogođeni. Ništa na ovom svetu nije vrednije od ljudskog života, a naša najvažnija dužnost kao ljudskih bića je da učinimo sve što je u našoj moći da održimo mir. Kao Ukrajinka čija je porodica još uvek tamo, ovaj rat je za mene i lična tragedija”, rekla je Viktorija Boklag, izvršna direktorka Junajted grupe.
Mediji koji posluju u Srbiji u okviru Junajted grupe, izuzetno su antisrpski i antiruski orijentisani, iako su im puna usta profesionalizma i objektivnosti. Ovakvi mediji u Rusiji imaju status stranog agenta, a u Srbiji slobodno pljuju po crkvi i državi, stoji u saopštenju organizacije Ustanak za opstanak.

U okviru Junajted grupe u Srbiji posluju SBB, Junajted Klaud (United Cloud), Junajted media sa televizijskim kanalima N1, Nova S, Sport Klub, Grand, Pikaboo, Vavoom, Cinemania, Lov i ribolov, IDJ, Brainz, portalom nova.rs i marketing agencijama Cas Media i Direct Media.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR