Glas Javnosti

UMRLA IRENA KOSTIĆ Sve majke oplakuju pedijatra iz DZ Vračar: "Ovakvog čoveka, kao što je bila ona retko srećemo u životu" (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Irena Kostić, pedijatar iz Beograda preminula je 11-og januara nakon teške bolesti.

Ova vest veoma je potresla sve one koji su je poznavali, što se može videti po ispisanim porukama koje su usledile nakon saznanja o tragediji. Osim što je bila dobar lekar, svi se slažu da je Ireena pre svega bila dobar čovek.

- Kakav je ona čovek bila pa onda pedijatar moglo je da je bude u novinama, tv emisijama, privatnim klinikama...Ovakvog čoveka, kao što je bila dr Kostić retko srećemo u životu a kamoli u situacijama kada su nam deca bolesna a mi, roditelji, ranjivi - napisala je Marijana Bogojević na svom fejsbuk profilu.U opširnom tekstu koji je objavila na društvenoj mreži, Marijana je opisala trenutak kada je prvi pregled njenoj bebi obavila upravo dr Kostić.
- Prvi pregled, sa Melinih mesec dana...Umorni, bledi, iscrpljeni, Maki sa prevrnutim duksom (što uvidjam po ulasku u ordinaciju)...Dočekuje nas nasmejana dr koja menja boju glasa kada se obraća bebi, prvo je uzela, nežno joj pričala i tek kada se uverila da beba neće zaplakati, počela da je pregleda - napisala je Bogojević.
Dom zdravlja Vračar, od Meline 2. godine bio je kao druga kuća za Marijanu i njenu ćerkicu, koje je dr Kostić sa osmehom i ljubaznošću dočekivala. Kako kaže dr je uvek bila na strani majki.

"Ja sam uvek na strani majke". Uzme kalendar, sabira i sabira, pravi plan kako da što duže budeš uz svoje dete - kaže ona. Dodaje da se dr Kostić verovalo najviše. I kad postavi dijagnozu i kada prepiše terapiju. Bila je voljena kao član porodice, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: ČUVENI HIRURG MOMA JAKOVLJEVIĆ OTVORENO O PARTIZANU I LEČENJU

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR