Glas Javnosti

Ulični festival pasa na Kalemegdanu: Saznajte sve o čovekovom najboljem prijatelju

Društvo
Autor: Glas javnosti

Po prvi put u regionu održaće se Ulični festival pasa od 17. do 19. juna na Kalemegdanu. Vreme je da se na jednom mestu okupe psi, profesionalci, vlasnici i ljubitelji pasa. Festival je edukativnog, zabavnog karaktera promovišući nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa.

Takođe ima misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja, saopštavaju organizatori. 

Na festivalu možete saznati kako izabrati psa po meri, kako i zašto usvojiti psa, kako vaspitati psa, kako psi utiču na razvoj deteta, ali i trendove u psećem šizu frizu.

Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, azil, dreseri, dizajneri i frizeri, čak i poslastičarnica za pse. Razne kreativne radionice, ali i rad sa decom sa posebnim potrebama i psima.

Predstavićemo i novo zanimanje – Ulični šetač pasa. Pored Beograda Festival će biti organizovan i gradovima regiona Skoplje, Podgorica, Zagreb, Sarajevo i Ljubljana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP