Glas Javnosti

'UKRALI' ZORANU MIHAJLOVIĆ ZA BIZNIS SA BITKOINIMA: 'Povežite se danas sa mnom i pomoći ću vam'

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Poznate ličnosti neretko imaju problema sa krađom identiteta na društvenim mrežama. Iako se to političarima vrlo retko dešava, nije zaobišlo ministarku građevinastva i saobraćaja Zoranu Mihajlović. Naime, na Instagramu se pojavio profil pod nazivom Melisa Brodbek putem kog se trguje bitkoinima, što ne bi bilo čudno da izvesna Melisa ne izgleda u potpunost isto kao srpska ministarka.

Naime, ovaj lažni profil na prevaru uvlači ljude u poslovnu saradnju, te tako naivni ljudi koji zaista veruju da postoji Melisa, daju svoj novac u nadi da će doći do ozbiljne zarade.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MELISSA BRODBECK (@melissa_brodbeck02) on

Melisa je na Instagramu sastanke ministarke Mihajlović iskoristila da predstavi kao svoje poslovne, te su tako državni razgovori postali razgovori o investiranju u bitkoine, odnosno zaradi brzog i lakog novca.

Tako je, na primer, fotografija Zorane Mihajlović iz kabineta, gde pozira verovatno čitajući o novim trasama autoputeva, ovaj lažni nalog iskoristio kao priliku da pozove sve zainteresovane za poslovnu sa saradnju da joj obrate, ukoliko im je potreban profesionalni menadžer za vođenje prodajnog računa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MELISSA BRODBECK (@melissa_brodbeck02) on

“Povežite se danas sa mnom i pomoći ću vam da upravljate vašim računom”, stoji u opisu, uz zahtev da se Melisi isplati 10 odsto od svakog prihoda.

Takođe, sa ovog profila stižu pozivi za brzu zaradu bez da “mrdnete prstom”. Dovoljno je da budete kod kuće.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MELISSA BRODBECK (@melissa_brodbeck02) on

Pojedini korisnici društvenih mreža, koji su primetili identičnost Melise i srpske ministarke obratili su se osobi koja stoji iza ovog lažnog profila, međutim tokom razgovora o biznsu, “zaintersovana” strana ipak  je odlučila da neće sarađivati sa Melisom, već da će investirati u posao zajedno sa Zoranom Mihajlović. Milisin odgovor je bio: “Pa to sam ja”.

Osoba sa fotografije jeste aktuelna ministarka, međutim male su šanse da je Zorana Mihajlović zaista odlučila da se potpiše kao Melisa Brodbek i trguje bitkoinima preko društvenih mreža.

(Glas javnosti/Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR