Glas Javnosti

UKRAJINCI BRAĆA HRVATSKIM KOLJAČIMA! Zverski KLALI MILIONE RUSA, kao i ustaše Srbe

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ukrajinci kao Hrvati. Nacisti i jedni i drugi. Prvima je Hitler dao Nezavisnu državu Ukrajinu, a drugima Nezavisnu državu Hrvatsku. Oni su ubijali Ruse, a Hrvati – Srbe. Masovno! Da bi istrebili Ruse, kao i oni što su hteli Srbe!

Uvodni redovi lede krv u žilama i jasno pokazuje i njegovu svrhu. Nacisti, fašisti, ubice, koljači… i zbog njih Srbi vole Ruse, a Rusi Srbe. I tačka!

Krenimo od početka, preko ND Ukrajine i Hrvatske, pa do današnjih dana…

Sećanja ruskog naroda koja ni danas, 70 godina posle rata, ne blede a to je veoma važan razlog da okončaju zajednički suživot sa ljudima koji sebe nazivaju “patriote Ukrajine”. Te “patriote” mrze sve što “miriše” na Ruse.

Nejasan je izraz - Ukrajinci. Jasno je šta je Ukrajina i to samo kao geografski termin. Građani koji se izjašnjavaju kao Ukrajinci su najčešće unijati iz zapadnog dela zemlje koja se nekad nazivala - Galicija i vezana je za termin Gali, koji su nekad naseljavali ove krajeve. U davna vremena figurirali su termini Bukovina, Besarabija, a na dnu zemlje Gagauzija (pravoslavni Turci).

Etnički žive u visini Poljske i baltičkih  država Litvanije, Latvije i Estonije. Verski pripadaju katolicima i unijatama (pravoslavci koji priznaju vlast rimskog Pape i sedište im je u Vatikanu).

Dodajmo  još i to da su odnosi  ukrajinskih nacionalista veoma bliski sa Hrvatima. Simpatije Srba su, naravno, na strani Rusa koje samo teritorijalno možemo da nazovemo Ukrajincima. Dodajmo još i to da Ukrajina nikada nije bila država kao što ne postoji tačno utvrđena ukrainska nacija. Ukrajinskom nacijom možemo da nazovemo samo te unijate iz zapadne Ukrajine sa gradom Lavov kao dominantnom gradom.

Istorijski se veći deo današnje Ukrajine nazivao Novorusija, a današnji oblik je dobila otimačinom čisto ruskih zemalja Vladimirom Lenjinom i njegovim  boljševicima. Vidite kako sve podseća na tragediju srpskog naroda u Hrvatskoj a umesto Ante Pavelića dopišimo Stepana Bandera u Ukrajini. U otimanju srpskih zemalja upišimo Broza Tita umesto Vladimira Iliča Lenjina.

U ovakom sklopu Ukrajina je nastala uglavnom kao rezultat raspada Austro-ugarske monarhije, a detalji nisu tako ni važni.

U takvoj lažnoj naciji i državi Ukrajini u prvi plan izbija najkrvaviji zločinac sa prostora bivšeg SSSR-a. To je Stepan Bander, ukrajinski Ante Pevelić. Rođen je 1. januara 1909. godine u zapadnoj Ukrajini (Galicija) u kući unijatskog sveštenika Andreja i majke Miroslave, koja je takođe rođena u unijatskoj familiji.

U  vojniziranu organizaciju ukrajinskih nacionalista (UVO) stupio je 1928, a godinu dana kasnije predvodi najradikalniji sektor u OUN (Organizacija ukrajinskih nacionalista) i lično komanduje ubistvima mnogih uglednih ljudi u tom delu zemlje. Istovremeno, uspostavio je kontakte sa nemačkim nacistima, pa u Berlinu, u Hauptštrase broj 11, osniva Savez ukrajinskih starešina.

Za to vreme, u Dancingu, završava školu za špijune. Bandera se tokom života bavio svim i svačim. Čak je i pljačkao vozove. Ipak, dolaskom Hitlera na vlast, biva priključen Abveru.

Kraj prvog dela

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR