Glas Javnosti

UKLONJENA DEPONIJA U BEOGRADU: Veliko ČIŠĆENJE u Pirandelovoj ulici!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Danas je uklonjena deponija u Pirandelovoj ulici na osnovu Odluke o održavanju čistoće u posebno naseljenim mestima GO Zvezdara- teritorijama Mesnih zajednica Veliki i Mali Mokri Lug.

Na osnovu ove Odluke Opština može da uređuje površine koje nisu u sistemu održavanja javnih komunalnih preduzeća.

Cilj je da se  sredstvima Opštine urede i očiste prostori koji su dugo godina bile crne tačke po pitanju komunalnog reda.

 

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić rekao je da na osnovu te Odluke, u narednom periodu biće uklonjeno još deponija, pokošene zelene površine, orezano drveće i oprane ulice koje nisu ni u čijoj nadležnosti, pišu Novosti. 

Ovom prilikom Jeremić je apelovao na svest građana i zamolio da se vodi računa o čistoći i otpad odlaže na mestima kojs su za to predviđena.

 

On je istakao da bi sredstvima koja će biti utrošena za čišćenje i sređivanje prostora na kojima vlada komunalni nered, mogla da se izgrade nova dečja igrališta i nedostajuća infrastruktura.

Čišćenju u Pirandelovoj ulici prisustvovali su i članovi Veća GO Zvezdara Miloš Stojilković, Dušan Ignjatović i Miroslav Mićić i zamenik predsednika Skupštine GO Zvezdara Goran Filipović.

(Glas javnosti) 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR