Glas Javnosti

UJEDINJENI ZA LAZARA: Njemu je vreme ključno u borbi za život, a mi smo mu velika NADA I POMOĆ

Društvo
Autor: Glas javnosti

Porodica je do sada uspešno plaćala troškove lečenja u Srbiji i inostranstvu, i uprkos svemu nastavljaju borbu svakim danom još odlučniji da Lazar dođe do konačnog izlečenja, ali im je zato potrebna pomoć u ovoj nemilosrdnoj borbi

Do jula meseca 2022. godine,Lazar je živeo uobičajenim životom jednog dečaka, trenirao košarku i plivanje i uživao u druženju sa vršnjacima. Imao je snove i planove,a onda je srećno detinjstvo četrnaestogodišnjeg dečaka bez prethodnih zdravstvenih problema iznenada prekinula strašna dijagnoza.

Na žalost, Lazaru je dijagnostikovan tumor na mozgu.

Operisan je na neurohirurškoj klinici u Beogradu 15.07.2022. godine. Tumor je prouzrokovao slabost desne ruke i noge, koja je i pored svakodnevne fizikalne terapije i dalje prisutna.

Podvrgnut je standardnom protokolu lečenja na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije gde je primao radio i hemioterapiju. Ovim su opcije za lečenje u našoj zemlji iscrpljene.

Foto: facebook

S obzirom na težinu dijagnoze neophodno je da Lazar što pre nastavi lečenje na klinici u inostranstvu gde se predlaže još jedna hirurška intervencija i primena personalizovanih terapija inovativnim lekovima i vakcinama.

Porodica je do sada uspešno plaćala troškove lečenja u Srbiji i inostranstvu, i uprkos svemu nastavljaju borbu svakim danom još odlučniji da Lazar dođe do konačnog izlečenja, ali im je zato potrebna pomoć u ovoj nemilosrdnoj borbi.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Lazarove sestre i njenih drugara iz škole, koji su odlučili da izađu u jednu od najprometnijih ulica u Beogradu, Knez Mihailovu gde su napravili štand. Oni su razne rukotvorine prodavali, a novac koji je zarađen od prodaje, namenjen je za Lazarovo lečenje.

foto: instagram

Vreme je ključno u ovoj borbi!

Porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Lazaru da iz ove borbe izađe kao pobednik!

Sredstva su mu potrebna za operaciju, terapije, lekove, laboratorijske analize, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Pomozimo Lazaru!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001511374-95

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001511967-62

IBAN:

RS35160600000151196762

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR