Glas Javnosti

Uhapšen zbog sumnje da je LJUBIO DEVOJČICU (11) u Brusu: Brani se da ju je poljubio umesto bebe

Društvo
Autor: Glas javnosti

Meštanin D. Ž. (47), iz okoline Brusa, koji je uhapšen prošle nedelje zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad devojčicom starom 11 godina, branio se na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu da je oštećena htela da je poljubi njegova devetomesečna beba, pa da je on to učinio umesto deteta.

Pred tužilaštvom u Brusu iskaz je dala i devojčica, koja je ispričala, međutim, da beba u trenutku kada ju je osumnjičeni poljubio nije bila tu. U tužilaštvu su saslušani i svedoci, kao i stručnjaci Centra za socijalni rad u Brusu, koji su razgovarali sa oštećenom.

- Devojčica je od početka govorila da ju je osumnjičeni, koji je, inače, komšija njene porodice, dodirivao, tri puta poljubio u vrat, obraz i ugao usana, da se sve dogodilo ispred njegove kuće i u samom domu -. Preostalo je da stručno mišljenje o iskazu devojčice da i dečji psiholog, posle čega će se odlučivati o daljim koracima i postupanju nadležnog tužilaštva.

O celom slučaju saznalo se kada se devojčica požalila majci, koja je potom ušla u raspravu sa osumnjičenim. To je je čula treća osoba, koja je ta saznanja prijavila policiji. Do nadležnih je priča stigla dva dana nakon događaja, posle čega se odmah reagovalo: osumnjičenog je uhapsila policija, a Osnovno javno tužilaštvu u Brusu počelo je da istražuje prijavu.

(Izvor: Telegraf)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR