Glas Javnosti
posta

GLAS JAVNOSTI NA PROTESTU PROTIV KORONA AUSVAJSA! Ako Vlada usvoji odluku o kovid-propusnicama VEČERAS IDEMO ISPRED SKUPŠTINE (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ispred zgrade Vlade Republike Srbijeodržana je konferencija za novinare Udruženja Lekara i roditelja za nauku i etiku, Pokret Živim za Srbiju, Srpskog pokreta Dveri, Pokreta Pravo na izbor, Pokreta Ujedinjenje, Narodne patrole i Antiglobalista povodom odluke Kriznog štaba da se u Srbiji uvedu kovid-propusnice.

 Ekipa Glasa javnosti pratila je uživo događanja:

 Obraćanje javnosti počeo je doktor Branislav Antonijević:

- Ovo traje 19 meseci, niko ništa konkretno ne govori. Moramo podvući crtu, da vidimo šta se radi. Ova mera vređa inteligenciju, dosta više stvari koje nemaju veze ni sa etikom ni sa mozgom - istakao je Antonijević.

Foto: GJ

Doktorka Jovana Stojković se zahvalila Glasu javnosti i Srpskoj info koji redovno prate skupove da bi se čulo i drugačije mišljenje u odnosu na prisutno, kaže, medisijsko nakaradno izveštavanje.  

Doktor Alek Račić se sledeći obratio okupljenima.

Foto: GJ

Organizatori su javnosti na kraju poslali poruku:

- Ako Vlada danas usvoji ove mere večeras od 20 časova počeinjemo protest ispred Skupštine, a u planu je i dolazak ispred Vlade Srbije koja je glavni krivac.

Celu konferenciju za novinare možete da pogledate i na jutjub kanalu Glasa javnosti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR