Glas Javnosti

UĐI U SOBU, LEŽIM I D*KAM - BOMBA PRIČA: Beograđanka uhvatila DEČKA, uglednog LEKARA, u preljubi, sve OBJAVILA: "Pravi PO*NIĆ!" (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

U nekoliko slika, koje su ubrzo počele da se šire društvenim mrežama, opisala je šta se sve dešavalo u jednom beogradskom hotelu u kojem je njen dečko ugovorio sastanak sa ljubavnicom.

Jedna devojka iz Srbije objavila je na Instagramu niz snimaka na storiju koji, kako ona tvrdi, dokazuju neverstvo njenog dečka. 


Naime, ona je došla do prepiske svog dečka i njegove ljubavnice, kao i eksplicitnih snimaka njihovog susreta, nakon kojih joj, kako kaže, nije bilo dobro.



Odlučila je da sve to objavi na društvenoj mreži, tako da "svi saznaju" šta joj je dečko uradio, a ispostavilo se, sudeći po onome što je objavila, da se radi o uspešnom lekaru, specijalizovanom za estetsku hirugiju.




"Da morate da gledate snimke i slike vaše ljubavi, vašeg partnera s kojim planirate decu... Sve sam dobila od te devojke. I poruke. Naježim se... Porno film, ukratko. I povratila sam", napisala je ona.


U nekoliko slika, koje su ubrzo počele da se šire društvenim mrežama, opisala je šta se sve dešavalo u jednom beogradskom hotelu u kojem je njen dečko ugovorio sastanak sa ljubavnicom, dočekavši je u sobi uz poruku: "Samo uđi u sobu kad dođeš. Bez kucanja. Ležim i d*kam".

Dečko se, koliko nam je poznato, nije oglasio ovim povodom, tako da imamo samo jednu verziju ove priče, čiju verodostojnost, naravno, treba uzeti sa rezervom. U svakom slučaju, ovo je još jedan od izdanaka digitalnog doba - osveta putem društvenih mreža i javno blamiranje. 

Bez obzira da li je sve ovo istina ili nije, čovek bi trebalo da se zamisli nad opasnostima koje digitalne komunikacije i društvene mreže nose sa sobom.

Treba samo svi da se zapitamo: "A, šta ako sve ovo nije istina?". Koliku cenu danas plaćamo zbog mogućnosti da nas neko etiketira na ovaj način i javno nas žigoše. Zar ne bi trebali da svoju intimu i svoj privatan život, kao i probleme koje imamo, ipak rešavamo između sebe, umesto da ih ovako javno dajemo celom svetu na uvid?

Možda se preljuba desila, možda i nije, u svakom slučaju, šteta je je nepovratno učinjena.

Mislite o tome pre nego što nešto sledeći put objavite na Instagramu, Tviteru ili Fejsu.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR