Glas Javnosti

ŠOKANTNO! U ŠAPCU NA SAVI EKOLOŠKA KATASTROFA NA POMOLU: Rekom ka Beogradu plovi leš svinje (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na internetu su osvanula jezive fotografije na kojima se vidi mrtva svinja kako pluta Savom u blizini Šapca.

Ove slike koje su u isto vreme izaivale i bes i gađenje na društvenim mrežama objavljene su u Fejsbuk grupi Šabačke vesti, a autor koji ustupio fotografije je naglasio da je “baciti ovoliku svinju u vodu katastrofa”.

Kako se navodi veliki problem je i to što na tom delu reke nema rečne policije, a niko od lokalaca se ne usuđuje da izvadi uginulu životinju iz reke. Ukoliko je niko ne bude izvadio ona će i dalje nastaviti da pluta po reci.

Krajnje uznemirujući prizori koji pokazuje vrhunski nemar osobe koja je bacila uginulu životinju u rečno korito izazvala je veliki bes u komentarima na društvenoj mreži.

“ Bacaju i u Drinu. Pre nekoliko dana ja sam video dve uginule svinje u rejonu kod Crne Bare. Opština im obezbedila kontejnere za uginule životinje. Ali ne vredi, ljudska stoka opet baca gde ona hoće” glasio je jedan je od komentara ispod objave.

Bilo je i duhovitih komentara članova grupe, koji su ove fotografije iskoristili kako bi se našalili.

“Sunča se, da li je ovo morsko prase” samo je još jedan od komentara koje su mnogi nazvali neumesnim, s obzirom na ozbiljnost problema.

Ogroman broj ljudi rekao je da su nekada voleli da se kupaju u Savi, ali da im posle ovakvih fotografija to više neće pasti na pamet.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR