Glas Javnosti

U februaru PROLEĆE: Za vikend do 20 stepeni, a onda nam dolazi PAD temperature

Društvo
Autor: Glas javnosti / objektiv

Prvog dana vikenda malo do umereno oblačno i toplo, a slaba kratkotrajna kiša očekuje se ponegde u Banatu

U petak ujutro ponegde magla, u Banatu niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i toplo, sredinom dana i posle podne na severu naoblačenje, koje će se tokom noći proširiti i na centralne predele.

Slaba kratkotrajna kiša očekuje se tek ponegde na severoistoku Srbije. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i jak zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -3 do 3, a najviša od 13 do 17 stepeni.

Prvog dana vikenda malo do umereno oblačno i toplo, a slaba kratkotrajna kiša očekuje se ponegde u Banatu. Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno jak, zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura od -1 do 8, najviša dnevna od 14 na jugu do 20 stepeni na zapadu.

U nedelju malo do umereno oblačno i toplo. Uveče i tokom noći naoblačenje, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, na severu, istoku i u planinskim predelima povremeno jak, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 1 do 9, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

U ponedeljak ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično s kišom, na visokim planinama sa slabim snegom, a temperatura će biti u manjem padu. Posle podne suvo u celoj zemlji uz postepeno razvedravanje.

Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7, najviša dnevna od 9 do 12 stepeni.

Prognoza vremena za pet dana, od 21. do 25. februara: u utorak pretežno sunčano. Zatim promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, u većini mesta suvo, a slabe padavine očekuju se uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR