Glas Javnosti

TVITERAŠI OPLELI PO ŠAPIĆU: "Ako ga narod stisne jos malo licno ce vas voziti gde treba, samo mu pustite sms gde da vas pokupi."

Društvo
Autor: Glas javnosti

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, danima zauzima mesto u javnosti i to od kad je najavio promene u cenama gradskog prevoza. Sada je otišao i korak dalje te polako zauzima mesto na društvenim mrežama, i sve to zbog svojih izjava u vezi sa pomenutim cenama.

 Sve ovo počelo je na konferenciji za štampu kada je bio jako neprijatan prema svojim saradnicima.

Gradonačelnik se svakog dana pojavljivao u medijima i menjao cene karata.


Cena od 200 dinara za jednodnevnu kartu je brzo naišla na osude javnosti, da bi se dan za danom pojavljivao u medijima, spuštao cenu do sadašnjih 50 dinara, a prethodno donetu odluku da će se samo telefonima plaćati je promenio u to da će postojati i papirne karte, te je na kraju došlo i do toga da se ukida plaćanje noćnog prevoza.

Naizgled sve ovo može da se učini kao pozitivna stvar s obzirom na to da sve funkcioniše po principu demokratije, pa izgleda kao da gradobačelnik usvaja kritike, te  zbog komunikacije sa narodom  menja i odluke.

 
Na kraju je sve postalo parodično i smešno, a za sobom je povuklo  mnoge ljude da iskomentarišu menjanje cena prevoza na svakih par sati.





"Ako ga narod stisne još malo lično će vas Gangula voziti gde treba, samo mu pustite sms gde da vas pokupi" jedan je od tvitova u nizu. 

Stiče se utisak  ljudi sa interneta da gradonačelnik možda ne bi trebalo da stane na ovome, već daljim pritiskom na gradske vlasti bi možda došli i do besplatnog prevoza.

Ili kako je sve krenulo unazad progresijom, došli bi možda i do toga da svako dobija određenu svotu novca kad bi se vozio GSP-om što ne bilo najčudnije što se desilo u prethodnim danima, a da je vezano za gradsku politiku.




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR